Correct werken met tickets

Gewijzigd op Thu, 25 Jan 2018 om 08:54 AM

• Tickets worden enkel aangemaakt door de ankerpersonen, in naam van de end user met problemen. Ankerpersoon plaatst zich in CC. Op die manier kunnen we rechtstreeks ondersteuning bieden aan de end user en kan de ankerpersoon dit opvolgen. Zo werken we aan de zelfredzaamheid van iedere leerkracht.
  • Bundel dezelfde problemen binnen 1 ticket.
  • Reageer niet ‘als dank’ op gesloten tickets, deze worden dan opnieuw geopend. Reageren op gesloten tickets kan wel, indien deze effectief opnieuw geopend moeten worden, daar jij van mening bent dat het probleem nog niet is opgelost.

Het volledige stappenplan kan je hieronder downloaden.